Библиотека / Clothes / Clothes: quiz

Clothes: quiz

Quiz · проверка · 5 мин
2 запуска

Choose the right answer.

Содержимое (10)
  1. It is on your head. Ответ: a cap. Неверные: a skirt, a shirt, a dress
  2. They are on your feet. They are for sport. Ответ: trainers. Неверные: jeans, trousers, jumpers
  3. It is long and warm. It is for cold days. Ответ: a coat. Неверные: a cap, a skirt, a shirt
  4. They are long. They are on your legs. Ответ: trousers. Неверные: a jacket, a cap, a jumper
  5. Which word is different? Ответ: jumper. Неверные: boots, trainers, shoes
  6. Which word is different? Ответ: cap. Неверные: jeans, trousers, skirt
  7. 👗 What is it? Ответ: a dress. Неверные: a skirt, a shirt, a coat
  8. 👢 What are they? Ответ: boots. Неверные: trainers, shoes, jeans
  9. My ___ are too small. Ответ: boots. Неверные: jacket, dress, hoodie
  10. This ___ is too big. Ответ: hoodie. Неверные: jeans, trainers, trousers