Библиотека / Introductions / Introductions: quiz

Introductions: quiz

Quiz · проверка · 5 мин
1 запуск

What do you say? Choose the right answer.

Содержимое (8)
  1. Ben: Hello! I'm Ben. You: ... Ответ: Hi, Ben! I'm Mia.. Неверные: Bye, Ben!, Yes, I am., Ben is my friend.
  2. Kate: This is my brother, Sam. You: ... Ответ: Hello, Sam. Nice to meet you.. Неверные: Goodbye, Sam., Sam is my brother., Hello, Kate. I'm Kate.
  3. Sam: Nice to meet you. You: ... Ответ: Nice to meet you too.. Неверные: Nice to meet me., You are nice too., Meet you nice.
  4. Ben: Mum, this is Mia. Mum: ... Ответ: Hello, Mia. Nice to meet you.. Неверные: Hello, Ben. Nice to meet you., Hello, Mum., Mia, this is Ben.
  5. Which sentence is right? Ответ: This is my mum.. Неверные: This my mum., This are my mum., This is mum my.
  6. Which sentence is right? Ответ: This is my friend, Leo.. Неверные: These is my friend, Leo., This my friend, Leo., This is friend my, Leo.
  7. Leo is from the UK. He's ___. Ответ: British. Неверные: Spanish, Polish, American
  8. This is my friend, Ella. ___ name is Ella. Ответ: Her. Неверные: His, My, Your