Am, is, are: quiz

Quiz · проверка · 6 мин
2 запуска

Choose the right answer.

Содержимое (10)
  1. ___ you ten years old? Ответ: Are. Неверные: Is, Am, Be
  2. ___ your brother at school? Ответ: Is. Неверные: Are, Am, Be
  3. ___ I late? Ответ: Am. Неверные: Is, Are, Be
  4. ___ your trainers new? Ответ: Are. Неверные: Is, Am, Be
  5. Is Kate Spanish? No, she ___. Ответ: isn't. Неверные: aren't, is, not
  6. Are you British? Yes, I ___. Ответ: am. Неверные: is, are, I'm
  7. Are Ben and Sam friends? Yes, ___ are. Ответ: they. Неверные: we, he, it
  8. Is it a pencil case? Yes, it ___. Ответ: is. Неверные: are, am, it's
  9. Which question is right? Ответ: Is your mum at home?. Неверные: Are your mum at home?, Am your mum at home?, Is at home your mum?
  10. Are your boots new? Which answer is right? Ответ: Yes, they are.. Неверные: Yes, it is., Yes, they is., Yes, they're.